Sarıkaya Şehit Suat Akıncı Halk Eğitimi Merkezi

WEB https://sarikayahem.meb.k12.tr
Adres : ŞEKERPINAR MAH. ŞHT. SİNAN YURTKULU CAD. NO 6 İÇ KAPI NO 1 SARIKAYA / YOZGAT
VİZYON : Sarıkaya Halk Eğitim Merkezi olarak öncü uygulamalarıyla çevrede ilkleri gerçekleştirmek, örnek bir yaygın eğitim kurumu olmak, toplumsal ihtiyaçlar doğrultusunda gerekli bilgi ve becerilerle donatılmış, teknolojik yenilikleri takip eden bireyleri topluma kazandıran, önder ve paylaşımcı bir merkez olmaktır.
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin temel ilkeleri doğrultusunda, önce insan düşüncesini benimseyerek bireylerin ilgi istek ihtiyaç ve yeteneklerine göre bilgi ve beceri eksiklerini tamamlayarak, ulusal ve evrensel kültür değerlerinin yaşatılıp, yaygınlaştırılması ve genç kuşaklara aktarılmasını sağlamaktır.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :normal
Saatler : 09:00-22.00
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Günün belli bir bölümünde Yozgat ve Kayseri ye her saat otobüs seferleri düzenlenmektedir.
Yerleşim Yeri : İlçemiz Karadeniz i Akdeniz e bağlayan D805 karayolu üzerinde bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Yozgat a 80 km, Kayseri ye 120 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Gençlik İlçe Spor müdürlüğü ile işbirliği şeklinde tüm sportif faaliyet kursları düzenlenmektedir.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : KOP genç girişim kadınlar projeleri